Viikkotiedote vko 20 (17-23.5.)

16.05.2021

Viikkotiedote vko 20 (17-23.5.)

Julkaisemme viikkotiedotteen alkavan viikon tapahtumista joka sunnuntai juhannukseen saakka.

 

SEURAA KOTISIVUJAMME WWW.NOKIANVENEILIJAT.FI

Kaikki tieto toiminnastamme löytyy kotisivuiltamme. Viimeisimmät uutiset, tiedotteet ja tulevat tapahtumat löytyvät kootusti sieltä. Nopeat tiedotteet esim uppotukeista tai kadonneista väylämerkeistä kerrotaan kotisivujen lisäksi Facebook -sivullamme.

 

AVAINTEN JAKO TIISTAINA ANKKURILLA

Jos olet vielä vailla Sataman tai Salomajan avainta, Satamamestari jakaa niitä tiistaina 18. toukokuuta klo 17 - 19. Avaimia jaetaan vain Nokian Veneilijät ry:n jäsenille, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Avainpantti 35€ laskutetaan.

 

PERUSKATSASTUKSET KESKIVIIKKONA

Peruskatsastus 19.5. klo 17.00 alkaen Viholan satama, 18€/vene (laskutetaan) Yhteyshenkilö katsastuspäällikkö Arto Heiskanen 040-5835666

 

SEURATUOTTEIDEN MYYNTI ANKKURILLA KESKIVIIKKONA
Seuratuotteita myydään keskiviikkona 19.5. klo 17 - 19 Kerhomaja Ankkurilla. Tuotteisiin voi etukäteen tutustua kotisivuillamme seura/seuratuotteet. Muista käyttää maskia saapuessasi, seura tarjoaa käsidesit. Noudetut tuotteet laskutetaan. 

 

SAMMUTTIMIEN NOUTO
Sammuttimien nouto tarkastuksesta Väijykopilta keskiviikosta 19.5. alkaen

 

TALKOOT TORSTAINA KLO 17

Talkooteemana sataman siisteys ja roskapuun keräys. Kokoontuminen väijykopilla klo 17.

 

TRAKTORILASKUT JATKUVAT
Traktorilla suoritettavat laskut jatkuvat, ja jo perinteiseen tapaan ajankohdan löytää ilmoitustaululta väijykopin seinästä. Tästä eteenpäin laskuja on lähes viikoittain, seuraa siis ilmoitustaulua. Tiedustelut 0400-621934/Pekka

 

TALVISÄILYTYSVARUSTEIDEN VARASTOINTI SATAMASSA

Huolehdithan talvisäilytyksen jäljiltä jääneet pukit ja muut tarpeet satamamestareiden osoittamalle paikalle siistiin järjestykseen, sillä satama on myös käyntikorttimme. Roskat kerätään pois ja mahdolliset haitalliset kemikaalit kuljetetaan pois talvisäilytyspaikalta.

 

KESKITETTY PUU-ROSKIEN KERÄYS

Roskaksi luettava puutavara kerätään keskitetysti kasalle, josta kuorma-auto nostaa ne kouralla kyytiin. Kaikki ylimääräinen puutavara kelpaa kyytiin, myös painekyllästetty. Keräämme kasan portista sisään tullessa vasemmalla alkavan maavallin päähän. Paikka osoitetaan erillisellä kyltillä.

 

TYHJIEN TRAILEREIDEN SÄILYTYS

Tyhjien trailereiden säilytyspaikka on vain Ankkurille johtavan tien, “Satamaraitin” varressa. Traktorivetoiset trailerit säilytetään talvisäilytyspaikoilla.

 

ETIKETTI LASKULUISKALLA

Laskuluiska on tarkoitettu vain veneen laskua/nostoa varten, jonka jälkeen on välittömästi siirryttävä pois luiskaa varaamasta. Luiskaa käyttää myös monet vesiltä palaavat, joten veneen varustelu ja muut toiminteet on syytä hoitaa muualla. Pyritään siis sujuvuuteen muita huomioiden.

 

ETIKETTI SEPTILAITURILLA

Nimensä mukaisesti lyhytaikaista pysähdystä varten septin tyhjentämiseen ja vesisäiliön täyttämiseen. Huomioithan että septillä oleva vesiletku saattaa jollain päätyä myös septin huuhtelemiseen. Tästä syystä vain juomavedelle tarkoitettu letku löytyy työkaluvajasta, ja on kytkettävissä septin tynkäletkuun. Pidäthän huolen hygieenisyydestä omalta osaltasi.

 

Tulossa seuraavalla viikolla:

  • Traktorilaskut jatkuvat
  • Sataman siisteys 

Takaisin